Nieuwsbrief maart 2024 - omwonenden fase 1 Het Eiland

Lees hier de nieuwsbrief van maart 2024. Deze extra nieuwsbrief is in de brievenbussen gedaan bij een aantal koopwoningen. Dit betreft eigen woningen die aan de aanrijroute liggen van en naar Het Eiland en de eigen woningen aan de Zeilstraat die binnen een straal van circa 50 meter staan van de huurwoningen welke in fase 1 circulair gesloopt zullen worden.

Start sloopwerkzaamheden fase 1 op 2 april
In april 2024 beginnen we met de sloopwerkzaamheden op Het Eiland. Dit is de start van de wijkvernieuwing die de komende jaren plaatsvindt in deze wijk. Het bedrijf New Horizon gaat de oude woningen voor ons circulair slopen. We realiseren ons dat slopen en bouwen in een bestaande woonwijk vervelend kan zijn. Het brengt meer verkeer met zich mee en er kan sprake zijn van geluidsoverlast. Al het bouwverkeer rijdt vanaf de rotonde aan de Leeuwarderweg via de Boeierstraat van en naar de wijk Het Eiland.

De nieuwsbrief
In deze editie leest u meer over de planning van fase 1 en vindt u de uitnodiging voor het inloopmoment voor omwonenden. Heeft u vragen over de wijkvernieuwing, kom dan langs tijdens de inloopbijeenkomst op 20 maart. Er zijn dan medewerkers van alle betrokken partijen aanwezig om met u in gesprek te gaan.

Inloopmoment op 20 maart voor omwonenden fase 1
U bent op woensdag 20 maart 2024 tussen 17.00 en 19.00 uur van harte welkom in de Buurtvalk aan de Valkstraat 5.