Woensdag 15 december opening Valkstraat 5

Isoleren, verbouwen, sloop en nieuwbouw. De plannen richting een aardgasvrij Eiland zijn in volle gang. Valkstraat 5 wordt dé plek waar je alle informatie krijgt en je buren ontmoet. De opening wilden we graag samen vieren met een groot feest. Helaas is dat met de geldende coronamaatregelen niet mogelijk. Je bent wel van harte welkom om buiten een kijkje te komen nemen bij het informatiepunt.

15 december om 15.30 uur officiële opening

We maken de nieuwe naam bekend en onthullen kunst op de buitenmuren. Kom je tussen 15.30 – 16.30 uur ook een kijkje nemen bij het pand? Helaas kunnen we binnen geen mensen ontvangen door de corona maatregelen.

Wat is jouw wens voor Het Eiland?

Alle bewoners van het Eiland ontvangen de eerste week van december post in de brievenbus. Iets lekkers, maar ook wenskaartjes waar je iets op kunt schrijven. Op 15, 16 of 17 december kun je dit ophangen in de kerst-wensboom.

Stel jouw vragen over de wijkvernieuwing

Zodra het weer mag, kun je met al je vragen over de plannen in de wijk terecht op Valkstraat 5. Hier zit vanaf januari regelmatig iemand van Elkien, Accolade of de gemeente in het infopunt. De actuele tijden voor de inloopspreekuren vind je binnenkort in de etalage van de Valkstraat 5.