image/svg+xml

Samen aan de slag voor een mooie,
leefbare en duurzame wijk.

Uitnodiging inloopbijeenkomst Buurtplan 1 verbeterd!

Het Buurtplan voor fase 1 is aangepast naar een plan met een ander soort woningen. De vorm van het appartementen gebouw van fase 3 is verbeterd. Komt u het gewijzigde Buurtplan bekijken?

Wij nodigen wijkbewoners uit om het verbeterde Buurtplan voor deelgebied 1 te bekijken. Hiervoor organiseren wij een inloopbijeenkomst. U kunt op een moment dat het u uitkomt binnenlopen in de Buurtvalk, Valkstraat 5.

Wanneer?
Donderdag 27 oktober tussen 13.00 en 20.30 uur

U kunt het plan bekijken en wij beantwoorden graag jouw vragen. De plannen kunt u ook later nog bekijken tijdens een spreekuur en op de website.

Waarom zijn de plannen veranderd?
Na de bijeenkomsten dit voorjaar is Elkien aan de slag gegaan met de uitwerking van het eerste Buurtplan naar een definitief plan. Veel wijkbewoners kozen voor model A. Er waren ook veel opmerkingen en tips. Bijvoorbeeld meer daglicht en een tuintje. Ook vanuit de projectontwikkeling waren aanpassingen nodig. Het terrein van fase 1 is te smal om deze aanpassingen mee te nemen in een appartementengebouw. Daarom hebben we gekozen voor een ander type woningen.