image/svg+xml

Samen aan de slag voor een mooie,
leefbare en duurzame wijk

Inloopbijeenkomsten Buurtplan voor deelgebied 1

We nodigen wijkbewoners en omwonenden uit om mee te denken over de inrichting van het eerste deelgebied. Dit is het deel direct na de brug, aan de linkerkant. In het buurtplan bepalen we de indeling van de bouwvlakken, de hoogte van de nieuwe gebouwen en het type woningen.  

Ook kijken we naar de ruimte voor het openbaar groen en het parkeren. De gemeente en Elkien werkten twee modellen uit. Hierin staat hoe het plan eruit kan komen te zien. Welk model spreekt het meeste aan? Of waar heeft u moeite mee? Wij horen dit graag van bewoners en organisaties in de buurt. U bent van harte welkom om met ons mee te denken!

Inloopbijeenkomsten
In april organiseren we meerdere (inloop)bijeenkomsten. U kunt op een moment dat het voor u uitkomt, binnenlopen in de Buurtvalk, Valkstraat 5.

Wanneer?
Maandag 11 april 2022
Inloop bijeenkomst tussen 16.00 – 18.00 uur of tussen 19.00 – 21.00 uur

Dinsdag 12 april 2022
Inloop bijeenkomst tussen 16.00 – 18.30 uur  

Digitale bijeenkomst om 19.30 uur
Aanmelden voor de digitale bijeenkomst kan via heteilandsneek@elkien.nl tot twee uur voor de bijeenkomst.

Donderdag 14 april 2022
Informatieochtend op afspraak!
Wilt u liever een afspraak waarbij we op 1,5 meter met elkaar in gesprek gaan? Dat kan ook. Op donderdagochtend 14 april organiseren we een informatieochtend. U moet zich hiervoor wel aanmelden. Dit kan door te mailen naar heteilandsneek@elkien.nl of te bellen naar Margriet de Vries van Elkien, via 0513 – 635 761 (bereikbaar van maandag t/m donderdag).

Wij verwelkomen u graag op één van de bijeenkomsten!