image/svg+xml

Samen aan de slag voor een mooie,
leefbare en duurzame wijk.

Buurtplan 2

De ruwe plannen voor deelgebied 2 zijn klaar! Dit noemen wij het buurtplan. Vorige week kon u deze bekijken tijdens de inloopbijeenkomst. We presenteerden drie modellen met ieder een eigen plattegrond.

Bij binnenkomst bekeken bezoekers een korte informatiefilm waarin de drie modellen worden toegelicht. Daarna konden zij de modellen nog eens rustig bekijken op het grote informatiebord en puzzelen met de maquette. De bijeenkomst werd goed bezocht en er waren vooral veel positieve reacties! Bezoekers bleven lang hangen om de modellen uitgebreid te bestuderen. Wat opvalt is dat de bewoners van deze fase unaniem voor een doorzonwoning kiezen!

In een enquĂȘte gaven de bezoekers aan welk model hen het meeste aanspreekt en waar zij juist moeite mee hebben. Alle reacties hebben wij verzameld en nemen we mee in de uitwerking van de definitieve plannen. We verwachten het definitieve Buurtplan 2 in september met u te delen.

Was u er niet bij of wilt u de modellen nog eens rustig bekijken? Op onze website vindt u alle informatie terug. Ook bent u natuurlijk van harte welkom in de Buurtvalk (Valkstraat 5). Iedere dinsdagmiddag kunt u hier tussen 13.00 en 17.00 uur binnenlopen tijdens het inloopspreekuur.